Sammen mestrer vi fremtiden

Teamet i Norge ble etablert i 2005 under navnet Bene Agere og ble del av TPXimpact i 2018. Vi fokuserer på det nordiske markedet og våre kunders behov for å gjennomføre strategier, transformere sine virksomheter, utnytte digitale muligheter og innta posisjoner innen det grønne skiftet.

Vår visjon er at vi sammen med våre kunder skal mestre fremtiden og at vi skal gjøre en forskjell. Vi bringer erfaringer fra utallige strategiprosesser, transformasjon og fusjoner i tilnærmet alle bransjer, i små og store virksomheter.

Tjenester

jason-goodman-X8H8vPcelPk-unsplash

garrett-sears-T57t6ZUT2Kc-unsplash

nick-fewings-ORSkFfgfEBI-unsplash

En annerledes kundeopplevelse

Vi tror at forbederinger og fornyelse skjer gjennom å arbeide sammen med menneskene og at våre kunder opplever “å ha gjort det selv”.  Små ambisiøse team, riktig organisert, med gode arbeidsverktøy og arbeidsmetoder, med riktig dosert støtte fra oss leverer bedre resultater.

Kundecaser

Dyp digital kompetanse

TPXimpact er ikke et tradisjonelt konsulentselskap. Vi kombinerer våre lokale og internasjonale kompetanser og setter sammen multidisiplnære team som er tilpasset utfordringene til virksomheter i det 21. århundre. 

Digitale tjenster

markus-spiske-MgtHZ4zlC1U-unsplash

maxim-tolchinskiy-v3z79Wzs9kA-unsplash

Møt teamet

Ønsker du å få strategien gjennomført eller drive en vellykket transformasjon?

Kontakt oss i dag for å forstå hvordan vi sammen kan mestre fremtiden.

Kontakt oss